A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Östersund

Omplaceringshundar i Östersund Det finns tillsammans 7 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Östersund där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Östersund men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Jämtland som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Östersund går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Östersund

Ejra Djurklinik AB


Arenavägen 9
831 32  Östersund

Labbsea´s


Timotejvägen 25
831 75  Östersund

Distriktsveterinärerna Östersund


Fagerbacken 28
831 46  Östersund

Fler omplaceringshundar i Östersund

Puh Hundvård


Rådhusgatan 105
831 45  Östersund

DjurMagazinet Östersund


Chaufförvägen 27A
831 48  Östersund

Hundsalongen i Östersund


Hagvägen 3
831 48  Östersund

Tasseborg Katt & Hund


Tegelbruksvägen 8
831 47  Östersund


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er