A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Sundsvall

Omplaceringshundar i Sundsvall Det finns tillsammans 9 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Sundsvall där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Sundsvall men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Medelpad som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Sundsvall går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Sundsvall

Sundsvalls Veterinärmottagning AB


Bäckebovägen 12
856 53  Sundsvall

Veterinärhuset Södra Berget AB


Regementsvägen 9
852 38  Sundsvall

Amni´s Hundhus


Bataljonsvägen 8
852 38  Sundsvall

Fler omplaceringshundar i Sundsvall

Tinas Hundliv


Bultgatan 18
853 50  Sundsvall

Djursjukhuset Sundsvall


Södra Allén 5
852 39  Sundsvall

Mysaks Hund & Katt Center AB


Antennvägen 16
863 37  Sundsvall

Berguvens Veterinärmottagning


Betselvägen 4
857 50  Sundsvall

Ännu mer hundimportörer i Sundsvall

Klass Hundfoder i Sundsvall AB


Klissvägen 33
853 57  Sundsvall

Djurkompaniet


Antennvägen 11
863 37  Sundsvall


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er