A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Växjö

Omplaceringshundar i Växjö Det finns tillsammans 5 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Växjö där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Växjö men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Småland som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Växjö går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Växjö

Zoobutiken Tassar & Morrhår


Verkstadsgatan 18J
352 46  Växjö

Svans & Elegans


Linnégatan 14A
352 33  Växjö

Växjö Veterinärpraktik AB


Smedjegatan 53
352 46  Växjö

Fler omplaceringshundar i Växjö

Zvanza Hundtjänst


Infanterigatan 8
352 35  Växjö

GonZoo


Stocke 3
355 92  Växjö


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er