Omplaceringshundar i Enköping

Omplaceringshundar i Enköping Det finns tillsammans 6 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Enköping där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Enköping men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Uppland som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.


I Enköping går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Enköping

Din Veterinär Smådjurspraktik i Enköping


Östra Ringgatan 27
749 35  Enköping

Meraform AB Mera Dog


Litslena Sneby 10
745 96  Enköping

Mälardalens Hundträning


Sparrsätra Lådö 31
745 95  Enköping

Fler omplaceringshundar i Enköping

Djurskyddsföreningen Hitta Katten


Gesällgatan 11
745 39  Enköping

Enköpings Djurklinik AB


Granitgatan 2
749 40  Enköping

Anneberg Hundhotell


Storvretsvägen 9
749 40  Enköping


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er