A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Lycksele

Omplaceringshundar i Lycksele Då det inte finns så många som tillhandahåller omplaceringshundar eller föder upp hundar i Lycksele (endast 2) kan det vara bra att kontakta någon mer organisation som håller på med att omplacera hundar i Västerbotten. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Lycksele men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Glöm inte att kostnaden för en omplaceringshund inte alltid är det viktigaste utan att hunden passar ert sätt att leva.

Flera omplaceringshundar och föreningar som placerar om hundar finns i närheten av Lycksele och några av dessa har flera lämpliga hundar som bör hitta en ny matte eller husse omgående.

H-EX - EX - U2-1

I Lycksele går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Lycksele

Hund & kattshopen


Storgatan 43
921 31  Lycksele

Distriktsveterinärerna Lycksele


Sorselevägen 8
921 41  Lycksele


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er