Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundarBra på omplaceringshundar i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. Den flesta omplaceringshundar i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Asarum

Bräkne-Hoby

Bra på omplaceringshundar i Bohuslän

Det finns 32 organisationer i Bohuslän som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Bohuslän finns på följande orter:

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Ucklum

Nödinge

Hitta en omplaceringshund i Dalarna

Det finns 16 organisationer i Dalarna som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Krylbo

Malung

Hitta en omplaceringshund i Dalsland

Det finns 4 organisationer i Dalsland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Dalsland finns på följande orter:

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Bra på omplaceringshundar i Gotland

I Gotland finns det totalt 6 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. Den flesta omplaceringshundar i Gotland finns på följande orter:

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Hitta en omplaceringshund i Gästrikland

Det finns 12 organisationer i Gästrikland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Furuvik

Hitta en omplaceringshund i Halland

Det finns 31 organisationer i Halland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Fjärås

Laholm

Hitta en omplaceringshund i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. Den flesta omplaceringshundar i Hälsingland finns på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Söderhamn

Bästa omplaceringshundarma i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Bra på omplaceringshundar i Jämtland

Det finns 18 organisationer i Jämtland som håller på med omplaceringshundar. I Jämtland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Järpen

Lit

Hitta en omplaceringshund i Lappland

I Lappland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 7 orter. Den flesta omplaceringshundar i Lappland finns på följande orter:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Jokkmokk

Sorsele

Hitta en omplaceringshund i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 14 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Medelpad är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Fagervik

Bra på omplaceringshundar i Norrbotten

Det finns 25 organisationer i Norrbotten som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Norrbotten finns på följande orter:

Boden

Luleå

Kalix

Kiruna

Gällivare

Piteå

Hitta en omplaceringshund i Närke

I Närke finns det totalt 17 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. Den flesta omplaceringshundar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

Granbergsdal

Hallsberg

Bra på omplaceringshundar i Skåne

Det finns 98 organisationer i Skåne som håller på med omplaceringshundar. I Skåne är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Lund

HässleholmHitta en omplaceringshund i Småland

I Småland finns det totalt 62 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 41 orter. Den flesta omplaceringshundar i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Vimmerby

Värnamo

Bredaryd

Hitta en omplaceringshund i Södermanland

I Sörmland finns det totalt 23 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. I Södermanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Flen

Oxelösund

Mellösa

Jönåker

Bra på omplaceringshundar i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 134 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 45 orter. Den flesta omplaceringshundar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

Åkersberga

Tullinge

Bra på omplaceringshundar i Uppland

Det finns 35 organisationer i Uppland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Östhammar

Fjärdhundra

Bra på omplaceringshundar i Värmland

I Värmland finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Värmland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Deje

Skillingsfors

Hitta en omplaceringshund i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Västerbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Burträsk

Sorsele

Hitta en omplaceringshund i Västergötland

Det finns 89 organisationer i Västergötland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Tidaholm

Borås

Hitta en omplaceringshund i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 22 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. I Västmanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Tärnsjö

Arboga

Bra på omplaceringshundar i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 16 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 8 orter. Den flesta omplaceringshundar i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Älandsbro

Bjästa

Hitta en omplaceringshund i Öland

Det finns 5 organisationer i Öland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Hitta en omplaceringshund i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 34 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. Den flesta omplaceringshundar i Östergötland finns på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm

Söderköping

Finspång