Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundarHitta en omplaceringshund i Blekinge

Det finns 19 organisationer i Blekinge som håller på med omplaceringshundar. I Blekinge är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Asarum

Bra på omplaceringshundar i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 32 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 23 orter. I Bohuslän är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Ucklum

Bra på omplaceringshundar i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 16 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. Den flesta omplaceringshundar i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Krylbo

Hitta en omplaceringshund i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. I Dalsland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Hitta en omplaceringshund i Gotland

Det finns 6 organisationer i Gotland som håller på med omplaceringshundar. I Gotland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Hitta en omplaceringshund i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 12 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Gästrikland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Furuvik

Hitta en omplaceringshund i Halland

I Halland finns det totalt 31 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 16 orter. I Halland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Fjärås

Bra på omplaceringshundar i Hälsingland

Det finns 10 organisationer i Hälsingland som håller på med omplaceringshundar. I Hälsingland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Söderhamn

Bästa omplaceringshundarma i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta en omplaceringshund i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 18 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. Den flesta omplaceringshundar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Järpen

Bra på omplaceringshundar i Lappland

Det finns 10 organisationer i Lappland som håller på med omplaceringshundar. I Lappland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Jokkmokk

Hitta en omplaceringshund i Medelpad

Det finns 14 organisationer i Medelpad som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Fagervik

Hitta en omplaceringshund i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 15 orter. Den flesta omplaceringshundar i Norrbotten finns på följande orter:

Boden

Luleå

Kalix

Kiruna

Gällivare

Hitta en omplaceringshund i Närke

Det finns 17 organisationer i Närke som håller på med omplaceringshundar. I Närke är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

GranbergsdalBra på omplaceringshundar i Skåne

I Skåne finns det totalt 98 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 52 orter. Den flesta omplaceringshundar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Lund

Bra på omplaceringshundar i Småland

I Småland finns det totalt 62 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 41 orter. I Småland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Jönköping

Kalmar

Växjö

Vimmerby

Värnamo

Hitta en omplaceringshund i Södermanland

Det finns 23 organisationer i Södermanland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Flen

Oxelösund

Mellösa

Hitta en omplaceringshund i Stockholms län

Det finns 134 organisationer i Stockholms län som håller på med omplaceringshundar. I Stockholms län är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

Åkersberga

Bra på omplaceringshundar i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. I Uppland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Östhammar

Bra på omplaceringshundar i Värmland

Det finns 19 organisationer i Värmland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Deje

Hitta en omplaceringshund i Västerbotten

Det finns 25 organisationer i Västerbotten som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Burträsk

Hitta en omplaceringshund i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 89 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 50 orter. I Västergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Tidaholm

Bra på omplaceringshundar i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 22 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Tärnsjö

Hitta en omplaceringshund i Ångermanland

Det finns 16 organisationer i Ångermanland som håller på med omplaceringshundar. I Ångermanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Älandsbro

Hitta en omplaceringshund i Öland

I Öland finns det totalt 5 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 3 orter. I Öland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Hitta en omplaceringshund i Östergötland

Det finns 34 organisationer i Östergötland som håller på med omplaceringshundar. I Östergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm

Söderköping