Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundar


Bra på omplaceringshundar i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. Den flesta omplaceringshundar i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Bra på omplaceringshundar i Bohuslän

Det finns 32 organisationer i Bohuslän som håller på med omplaceringshundar. I Bohuslän är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Hitta en omplaceringshund i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 16 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. I Dalarna är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Bra på omplaceringshundar i Dalsland

Det finns 4 organisationer i Dalsland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Dalsland finns på följande orter:

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Bra på omplaceringshundar i Gotland

Det finns 6 organisationer i Gotland som håller på med omplaceringshundar. I Gotland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Bra på omplaceringshundar i Gästrikland

Det finns 12 organisationer i Gästrikland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Bra på omplaceringshundar i Halland

Det finns 31 organisationer i Halland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Hitta en omplaceringshund i Hälsingland

Det finns 10 organisationer i Hälsingland som håller på med omplaceringshundar. I Hälsingland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Bästa omplaceringshundarma i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Bra på omplaceringshundar i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 18 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. Den flesta omplaceringshundar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Hitta en omplaceringshund i Lappland

Det finns 10 organisationer i Lappland som håller på med omplaceringshundar. I Lappland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Hitta en omplaceringshund i Medelpad

Det finns 14 organisationer i Medelpad som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Bra på omplaceringshundar i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 15 orter. I Norrbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Boden

Luleå

Kalix

Kiruna

Hitta en omplaceringshund i Närke

I Närke finns det totalt 17 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. I Närke är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

Bra på omplaceringshundar i Skåne

Det finns 98 organisationer i Skåne som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Hitta en omplaceringshund i Småland

Det finns 64 organisationer i Småland som håller på med omplaceringshundar. I Småland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Växjö

Kalmar

Jönköping

Vimmerby

Hitta en omplaceringshund i Södermanland

Det finns 23 organisationer i Södermanland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Flen

OxelösundBra på omplaceringshundar i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 134 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 45 orter. Den flesta omplaceringshundar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

Bra på omplaceringshundar i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. I Uppland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Bra på omplaceringshundar i Värmland

Det finns 19 organisationer i Värmland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Hitta en omplaceringshund i Västerbotten

Det finns 25 organisationer i Västerbotten som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Hitta en omplaceringshund i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 89 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 50 orter. I Västergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Hitta en omplaceringshund i Västmanland

Det finns 22 organisationer i Västmanland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Bra på omplaceringshundar i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 17 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Bra på omplaceringshundar i Öland

I Öland finns det totalt 5 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 3 orter. Den flesta omplaceringshundar i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Hitta en omplaceringshund i Östergötland

Det finns 34 organisationer i Östergötland som håller på med omplaceringshundar. I Östergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm