Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundar


Hitta en omplaceringshund i Blekinge

Det finns 19 organisationer i Blekinge som håller på med omplaceringshundar. I Blekinge är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Bra på omplaceringshundar i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 32 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 23 orter. I Bohuslän är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Hitta en omplaceringshund i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 16 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. I Dalarna är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Borlänge

Falun

Mora

Bra på omplaceringshundar i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. Den flesta omplaceringshundar i Dalsland finns på följande orter:

Frändefors

Högsäter

Tösse

Bra på omplaceringshundar i Gotland

I Gotland finns det totalt 6 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. I Gotland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Visby

Romakloster

Slite

Bra på omplaceringshundar i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 12 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. Den flesta omplaceringshundar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Ockelbo

Bra på omplaceringshundar i Halland

I Halland finns det totalt 31 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 16 orter. Den flesta omplaceringshundar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Hitta en omplaceringshund i Hälsingland

Det finns 10 organisationer i Hälsingland som håller på med omplaceringshundar. I Hälsingland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

KilaforsBästa omplaceringshundarma i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta en omplaceringshund i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 18 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. Den flesta omplaceringshundar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Strömsund

Hackås

Hitta en omplaceringshund i Lappland

Det finns 10 organisationer i Lappland som håller på med omplaceringshundar. I Lappland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Hitta en omplaceringshund i Medelpad

Det finns 14 organisationer i Medelpad som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Bra på omplaceringshundar i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 15 orter. I Norrbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Boden

Luleå

Kalix

Bra på omplaceringshundar i Närke

Det finns 17 organisationer i Närke som håller på med omplaceringshundar. I Närke är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Hitta en omplaceringshund i Skåne

I Skåne finns det totalt 98 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 52 orter. I Skåne är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Bra på omplaceringshundar i Småland

I Småland finns det totalt 64 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 42 orter. I Småland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Växjö

Kalmar

Jönköping

Bra på omplaceringshundar i Sörmland

I Sörmland finns det totalt 23 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. Den flesta omplaceringshundar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Flen

Hitta en omplaceringshund i Stockholms län

Det finns 134 organisationer i Stockholms län som håller på med omplaceringshundar. I Stockholms län är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Stockholm

Bromma

Handen

Hitta en omplaceringshund i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. Den flesta omplaceringshundar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bra på omplaceringshundar i Värmland

Det finns 19 organisationer i Värmland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Bra på omplaceringshundar i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hitta en omplaceringshund i Västergötland

Det finns 89 organisationer i Västergötland som håller på med omplaceringshundar. I Västergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Hitta en omplaceringshund i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 22 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Hitta en omplaceringshund i Ångermanland

Det finns 17 organisationer i Ångermanland som håller på med omplaceringshundar. I Ångermanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Hitta en omplaceringshund i Öland

I Öland finns det totalt 5 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 3 orter. I Öland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Bra på omplaceringshundar i Östergötland

Det finns 34 organisationer i Östergötland som håller på med omplaceringshundar. I Östergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Linköping

Norrköping

Motala