Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundar


Hitta en omplaceringshund i Blekinge

Det finns 19 organisationer i Blekinge som håller på med omplaceringshundar. I Blekinge är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Asarum

Hitta en omplaceringshund i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 32 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 23 orter. Den flesta omplaceringshundar i Bohuslän finns på följande orter:

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Ucklum

Hitta en omplaceringshund i Dalarna

Det finns 16 organisationer i Dalarna som håller på med omplaceringshundar. I Dalarna är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Krylbo

Bra på omplaceringshundar i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. Den flesta omplaceringshundar i Dalsland finns på följande orter:

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Bra på omplaceringshundar i Gotland

I Gotland finns det totalt 6 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. I Gotland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Hitta en omplaceringshund i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 12 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Gästrikland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Furuvik

Bra på omplaceringshundar i Halland

I Halland finns det totalt 31 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 16 orter. Den flesta omplaceringshundar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Fjärås

Bra på omplaceringshundar i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Hälsingland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Söderhamn

Bästa omplaceringshundarma i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta en omplaceringshund i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 18 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. Den flesta omplaceringshundar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Järpen

Bra på omplaceringshundar i Lappland

I Lappland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 7 orter. I Lappland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Jokkmokk

Bra på omplaceringshundar i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 14 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. Den flesta omplaceringshundar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Fagervik

Bra på omplaceringshundar i Norrbotten

Det finns 25 organisationer i Norrbotten som håller på med omplaceringshundar. I Norrbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Boden

Luleå

Kalix

Kiruna

Gällivare

Bra på omplaceringshundar i Närke

Det finns 17 organisationer i Närke som håller på med omplaceringshundar. I Närke är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

Granbergsdal

Hitta en omplaceringshund i Skåne

I Skåne finns det totalt 98 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 52 orter. I Skåne är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Lund

Bra på omplaceringshundar i Småland

I Småland finns det totalt 64 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 42 orter. I Småland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Växjö

Kalmar

Jönköping

Vimmerby

Värnamo

Hitta en omplaceringshund i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 23 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. Den flesta omplaceringshundar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Flen

Oxelösund

Mellösa

Hitta en omplaceringshund i Stockholms län

Det finns 134 organisationer i Stockholms län som håller på med omplaceringshundar. I Stockholms län är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

ÅkersbergaHitta en omplaceringshund i Uppland

Det finns 35 organisationer i Uppland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Östhammar

Hitta en omplaceringshund i Värmland

I Värmland finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Värmland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Deje

Hitta en omplaceringshund i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Burträsk

Bra på omplaceringshundar i Västergötland

Det finns 89 organisationer i Västergötland som håller på med omplaceringshundar. I Västergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Tidaholm

Hitta en omplaceringshund i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 22 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Tärnsjö

Hitta en omplaceringshund i Ångermanland

Det finns 17 organisationer i Ångermanland som håller på med omplaceringshundar. I Ångermanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Älandsbro

Hitta en omplaceringshund i Öland

Det finns 5 organisationer i Öland som håller på med omplaceringshundar. I Öland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Bra på omplaceringshundar i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 34 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Östergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm

Söderköping