Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundar


Bra på omplaceringshundar i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. Den flesta omplaceringshundar i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Bra på omplaceringshundar i Bohuslän

Det finns 32 organisationer i Bohuslän som håller på med omplaceringshundar. I Bohuslän är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Bra på omplaceringshundar i Dalarna

Det finns 16 organisationer i Dalarna som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Hitta en omplaceringshund i Dalsland

Det finns 4 organisationer i Dalsland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Dalsland finns på följande orter:

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Hitta en omplaceringshund i Gotland

Det finns 6 organisationer i Gotland som håller på med omplaceringshundar. I Gotland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Bra på omplaceringshundar i Gästrikland

Det finns 12 organisationer i Gästrikland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Hitta en omplaceringshund i Halland

Det finns 31 organisationer i Halland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Hitta en omplaceringshund i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Hälsingland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Bästa omplaceringshundarma i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

SvegHitta en omplaceringshund i Jämtland

Det finns 18 organisationer i Jämtland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Hitta en omplaceringshund i Lappland

I Lappland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 7 orter. I Lappland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Hitta en omplaceringshund i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 14 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. Den flesta omplaceringshundar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Hitta en omplaceringshund i Norrbotten

Det finns 25 organisationer i Norrbotten som håller på med omplaceringshundar. I Norrbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Boden

Luleå

Kalix

Kiruna

Hitta en omplaceringshund i Närke

I Närke finns det totalt 17 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. I Närke är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

Bra på omplaceringshundar i Skåne

Det finns 98 organisationer i Skåne som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Hitta en omplaceringshund i Småland

Det finns 64 organisationer i Småland som håller på med omplaceringshundar. I Småland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Växjö

Kalmar

Jönköping

Vimmerby

Hitta en omplaceringshund i Södermanland

Det finns 23 organisationer i Södermanland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Flen

Oxelösund

Bra på omplaceringshundar i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 134 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 45 orter. Den flesta omplaceringshundar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

Bra på omplaceringshundar i Uppland

Det finns 35 organisationer i Uppland som håller på med omplaceringshundar. I Uppland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Bra på omplaceringshundar i Värmland

I Värmland finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. Den flesta omplaceringshundar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Hitta en omplaceringshund i Västerbotten

Det finns 25 organisationer i Västerbotten som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Hitta en omplaceringshund i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 89 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 50 orter. I Västergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Bra på omplaceringshundar i Västmanland

Det finns 22 organisationer i Västmanland som håller på med omplaceringshundar. I Västmanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Bra på omplaceringshundar i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 17 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Bra på omplaceringshundar i Öland

Det finns 5 organisationer i Öland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Hitta en omplaceringshund i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 34 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Östergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm