Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundar


Bra på omplaceringshundar i Blekinge

Det finns 19 organisationer i Blekinge som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Hitta en omplaceringshund i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 32 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 23 orter. I Bohuslän är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Hitta en omplaceringshund i Dalarna

Det finns 16 organisationer i Dalarna som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Bra på omplaceringshundar i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. Den flesta omplaceringshundar i Dalsland finns på följande orter:

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Bra på omplaceringshundar i Gotland

I Gotland finns det totalt 6 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. Den flesta omplaceringshundar i Gotland finns på följande orter:

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Bra på omplaceringshundar i Gästrikland

Det finns 12 organisationer i Gästrikland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Bra på omplaceringshundar i Halland

I Halland finns det totalt 31 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 16 orter. Den flesta omplaceringshundar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Hitta en omplaceringshund i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Hälsingland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Bästa omplaceringshundarma i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Bra på omplaceringshundar i Jämtland

Det finns 18 organisationer i Jämtland som håller på med omplaceringshundar. I Jämtland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Hitta en omplaceringshund i Lappland

I Lappland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 7 orter. I Lappland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Bra på omplaceringshundar i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 14 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. I Medelpad är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Bra på omplaceringshundar i Norrbotten

Det finns 25 organisationer i Norrbotten som håller på med omplaceringshundar. I Norrbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Boden

Luleå

Kalix

Kiruna

Bra på omplaceringshundar i Närke

Det finns 17 organisationer i Närke som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

Hitta en omplaceringshund i Skåne

I Skåne finns det totalt 98 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 52 orter. Den flesta omplaceringshundar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Hitta en omplaceringshund i Småland

I Småland finns det totalt 64 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 42 orter. I Småland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Växjö

Kalmar

Jönköping

Vimmerby

Bra på omplaceringshundar i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 23 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. I Södermanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Flen

OxelösundBra på omplaceringshundar i Stockholms län

Det finns 134 organisationer i Stockholms län som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

Hitta en omplaceringshund i Uppland

Det finns 35 organisationer i Uppland som håller på med omplaceringshundar. I Uppland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Hitta en omplaceringshund i Värmland

I Värmland finns det totalt 19 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. Den flesta omplaceringshundar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Bra på omplaceringshundar i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Västerbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Bra på omplaceringshundar i Västergötland

Det finns 89 organisationer i Västergötland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Hitta en omplaceringshund i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 22 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Bra på omplaceringshundar i Ångermanland

Det finns 17 organisationer i Ångermanland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Bra på omplaceringshundar i Öland

Det finns 5 organisationer i Öland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Bra på omplaceringshundar i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 34 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. Den flesta omplaceringshundar i Östergötland finns på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm