Omplaceringshundar - Massor med information om omplaceringshundar


Hitta en omplaceringshund i Blekinge

Det finns 19 organisationer i Blekinge som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Blekinge finns på följande orter:

Karlshamn

Kallinge

Karlskrona

Sölvesborg

Hitta en omplaceringshund i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 32 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 23 orter. Den flesta omplaceringshundar i Bohuslän finns på följande orter:

Kungälv

Torslanda

Uddevalla

Ljungskile

Bra på omplaceringshundar i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 16 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. I Dalarna är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Borlänge

Falun

Mora

Hedemora

Bra på omplaceringshundar i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. I Dalsland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Frändefors

Högsäter

Tösse

Åmål

Hitta en omplaceringshund i Gotland

I Gotland finns det totalt 6 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 4 orter. Den flesta omplaceringshundar i Gotland finns på följande orter:

Visby

Romakloster

Slite

Ljugarn

Hitta en omplaceringshund i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 12 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. Den flesta omplaceringshundar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Valbo

Ockelbo

Sandviken

Bra på omplaceringshundar i Halland

I Halland finns det totalt 31 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 16 orter. I Halland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Halmstad

Kungsbacka

Slöinge

Falkenberg

Bra på omplaceringshundar i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 5 orter. Den flesta omplaceringshundar i Hälsingland finns på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Kilafors

Korskrogen

Bästa omplaceringshundarma i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa omplaceringshundar i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda omplaceringshundar men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta en omplaceringshund i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 18 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 11 orter. I Jämtland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Östersund

Strömsund

Hackås

Hede

Bra på omplaceringshundar i Lappland

I Lappland finns det totalt 10 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 7 orter. Den flesta omplaceringshundar i Lappland finns på följande orter:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Arvidsjaur

Bra på omplaceringshundar i Medelpad

Det finns 14 organisationer i Medelpad som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Matfors

Fränsta

Alnö

Hitta en omplaceringshund i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 15 orter. Den flesta omplaceringshundar i Norrbotten finns på följande orter:

Boden

Luleå

Kalix

KirunaHitta en omplaceringshund i Närke

Det finns 17 organisationer i Närke som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Degerfors

Fjugesta

Glanshammar

Bra på omplaceringshundar i Skåne

I Skåne finns det totalt 98 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 52 orter. I Skåne är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Limhamn

Hitta en omplaceringshund i Småland

I Småland finns det totalt 64 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 42 orter. Den flesta omplaceringshundar i Småland finns på följande orter:

Växjö

Kalmar

Jönköping

Vimmerby

Hitta en omplaceringshund i Södermanland

I Sörmland finns det totalt 23 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 10 orter. I Södermanland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Flen

Oxelösund

Hitta en omplaceringshund i Stockholms län

Det finns 134 organisationer i Stockholms län som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Bromma

Handen

Vallentuna

Bra på omplaceringshundar i Uppland

I Uppland finns det totalt 35 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 14 orter. Den flesta omplaceringshundar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Björklinge

Hitta en omplaceringshund i Värmland

Det finns 19 organisationer i Värmland som håller på med omplaceringshundar. I Värmland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Kil

Hitta en omplaceringshund i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 25 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 12 orter. I Västerbotten är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vännäs

Bra på omplaceringshundar i Västergötland

Det finns 89 organisationer i Västergötland som håller på med omplaceringshundar. I Västergötland är de orter som har flest grupper som tar hand om omplaceringshundar listade nedan.

Göteborg

Västra Frölunda

Trollhättan

Skövde

Bra på omplaceringshundar i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 22 föreningar som arbetar med att placera om hundar och valpar på 9 orter. Den flesta omplaceringshundar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Köping

Hitta en omplaceringshund i Ångermanland

Det finns 17 organisationer i Ångermanland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Hitta en omplaceringshund i Öland

Det finns 5 organisationer i Öland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Öland finns på följande orter:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Hitta en omplaceringshund i Östergötland

Det finns 34 organisationer i Östergötland som håller på med omplaceringshundar. Den flesta omplaceringshundar i Östergötland finns på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Norsholm