Omplaceringshundar hos Ellebäckens Kennel

Omplaceringshundar hos Ellebäckens Kennel i Kallinge Ellebäckens Kennel är en av totalt 2 företag i Kallinge som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Kallinge eller på andra orter i Blekinge.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Ellebäckens Kennel eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Ellebäckens Kennel, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Ellebäckens Kennel adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Ellebäckens Kennel


Kallebergavägen 121
372 51   Kallinge
0457-241 36


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er