A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Malmö

Omplaceringshundar i Malmö Det finns tillsammans 10 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Malmö där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Malmö men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Skåne som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Malmö går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Malmö

Öresunds Veterinärklinik AB


Nummertolvsvägen 268
212 36  Malmö

Jäger Zoo AB


Jägersrovägen 205
213 77  Malmö

Hunddagis Jägersro


Fredriksbergs Gård 0
213 76  Malmö

Fler omplaceringshundar i Malmö

afterdog.com


Slåttergatan 8
216 21  Malmö

Djurens Vänner Malmö


Sallerupsvägen 32G
212 18  Malmö

Din Zooaffär


Regementsgatan 66A
217 51  Malmö

Citydoggis Hunddagis


Vintergatan 21
211 20  Malmö

Ännu mer hundimportörer i Malmö

AkvariePiraten


Nobelvägen 131
212 15  Malmö

ATG Hästkliniken Jägersro


Jägersro
212 37  Malmö

Djursjukhuset i Malmö


Cypressvägen 11
213 63  Malmö


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er