Omplaceringshundar hos Hunddagis Jägersro

Omplaceringshundar hos Hunddagis Jägersro i Malmö Hunddagis Jägersro är en av totalt 10 företag i Malmö som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Malmö eller på andra orter i Skåne.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Hunddagis Jägersro eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Hunddagis Jägersro, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Hunddagis Jägersro adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Hunddagis Jägersro


Fredriksbergs Gård 0
213 76   Malmö
040-97 86 60


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er