Kostnad för en omplaceringshund

Kostnad för en omplaceringshund

Att skaffa en omplaceringshund är betydligt billigare än att köpa en hund från en kennel.

Anledningen till att man betalar för en omplaceringshund är att de flesta som tar hand om är ideella föreningar och behöver en del pengar för att kunna driva verksamheten. Dessutom ska hundarna kosta så mycket så att inte personer om är mindre intresserade av hundar tar skaffar en omplaceringshund och inte tar väl hand om den.

Priset för en omplaceringshund

Priset för en omplaceringshund

När du skaffar en omplaceringshund får du räkna med att betala mellan 5.000 - 10.000 kr. Att köpa en valp som är vaccinerad, besiktigad och fullt frisk kostar normalt 20.000 - 40.000 kr.

Det du inte ska göra är att stirra dig blind på priset på omplaceringshunden utan snarare ta den hund som du tror passar er bäst. Prisskillnaden är ganska lite om men jämför med vad hundförsäkringen kostar (2.000 - 4.000 kr per år) eller vad hundfoder till hunden kommer att kosta (2.000 - 10.000 kr per år).


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er