Bra organisationer som förmedlar omplaceringshundar

Organisationer för omplaceringshundar

Det finns många föreningar och organisationer som förmedlar eller säljer omplaceringshundar. För att vara säker på att hundförmedlaren verkligen undersökt hunden innan omplacering ska ni undersöka hundhemmet lika nog som omplaceringshunden.

De seriösa hundförmedlarna gör noggranna kontroller av hundarna innan de försöker omplacera dem. Bra information om omplaceringshundar och de som förmedlar hundar för omplacering kan ni hitta nedan.

Omplaceringshundar från utlandet

Omplaceringshundar från utlandet

Det finns ett par organisationer som importerar omplaceringshundar från andra länder än Sverige. Det man ska tänka på när man skaffar en före detta gatuhund från något annat land är att detta ofta kan kosta lika mycket som att köpa en ny hund med alla kostnader. Det som ofta kan till komma är rabiesvaccination, chipmärknig, pass, m.m.

Innan ni skaffar en hund från ett annat land kan det därför vara ett bra alternativ att kontakta någon kennel i närheten vilket ger er möjlighet att få en stamtavla och även träffa föräldrarna till hunden.


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er