Omplaceringshundar i Stockholm

Omplaceringshundar i Stockholm Det finns tillsammans 18 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Stockholm där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Stockholm men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Stockholms län som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.


I Stockholm går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Stockholm

Fler omplaceringshundar i Stockholm

Himmelska Hundar AB

Hedinsgatan 13

Pets in Town AB

Gröndalsvägen 29

Gärdets Djurklinik

Sandhamnsgatan 65

Dog Planet Hunddagis AB

Valhallavägen 192

Ännu mer hundimportörer i Stockholm

Lugna Hundar AB

Timmermansgatan 35

Redig Trim & Bad

Rindögatan 10

Vikdalens hemveterinär

Östgötagatan 26

Hitta en omplaceringshund i Stockholm

Stockholms resterande omplaceringshundar

Birka Hunddagis

Norrbackagatan 48

Föreningen Hittehund

Kryssargatan 3

DjurAkuten

Kungstensgatan 58

Stockholms Hundforum

Karlbergsvägen 32B

Ellios Hund & Katt

Erik Dahlbergsgatan 18


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er