Omplaceringshundar hos Himmelska Hundar AB

Omplaceringshundar hos Himmelska Hundar AB i Stockholm Himmelska Hundar AB är en av totalt 18 företag i Stockholm som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Himmelska Hundar AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Himmelska Hundar AB, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Himmelska Hundar AB adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Himmelska Hundar AB


Hedinsgatan 13
115 33   Stockholm
08-410 098 77


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er