Omplaceringshundar i Göteborg

Omplaceringshundar i Göteborg Det finns tillsammans 14 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Göteborg där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Göteborg men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Västergötland som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.


I Göteborg går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Göteborg

Hundstjärnan

Smidesgatan 5

Godhems Zoologiska

Kungsladugårdsgatan 22

A Axén Smådjursakuten AB

Ingeborgsgatan 6

Fler omplaceringshundar i Göteborg

Huveröds Hund & Katt AB

Gamla Tuvevägen 21

Smådjurskliniken AB

Karl Johansgatan 44

Pensionat & Hunddagis Villa Vidablick

Carlbergsgatan 24

Hundskafferiet

Olivedalsgatan 2

Ännu mer hundimportörer i Göteborg

Göteborgs Zoologiska

Kaggeledstorget 2

Hundstället Hunddagis

Wingårdsgatan 3D

Hundkojan

Eklandagatan 9

Hitta en omplaceringshund i Göteborg

Göteborgs resterande omplaceringshundar

Sannegårdens Djurklinik AB

Östra Eriksbergsgatan 12


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er