Omplaceringshundar hos Godhems Zoologiska

Omplaceringshundar hos Godhems Zoologiska i Göteborg Godhems Zoologiska är en av totalt 14 företag i Göteborg som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Göteborg eller på andra orter i Västergötland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Godhems Zoologiska eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Godhems Zoologiska, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Godhems Zoologiska adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Godhems Zoologiska


Kungsladugårdsgatan 22
414 69   Göteborg
031-12 86 01


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er