Bästa om Omplaceringshundar

Bäst om omplaceringshundar

De bästa hunduppfödarna som adopterar blandrasiga omplaceringshundar kommer att få möjlighet att visa upp sig här. Ofta kan det vara svårt att lämna bort sin kära hun men ändå nödvändigt i samband med flytt, allergi eller sjukdom. Då kan det kännas tryggt att lämna hunden till någon som man vet är van med hundar och som kan ta hand om hunden på ett bra sätt.

Bästa kenneln

Här kommer endast de allra bästa hunduppfödarna och kennlarna som erbjuder eller tar hand om omplaceringsvalpar och omplaceringshundar att listas.

Om du letar efter en omplaceringshund bör du tänka på följande.

  • Fundera på vilken storlek på hund som ni vill ha.
  • Vilket temperament på hunden passar er som familj. Är ni aktiva och har själva överskottsenergi eller har svårt att röra på er? Skaffa en hund efter era fysiska förutsättningar.
  • Är det viktigt att det är en renrasig hund eller vill ni bara ha en hund med mycket karaktär?
  • Ta bara en omplaceringshund från säkra ställen. Tyvärr förekommer många importerade omplaceringshundar som kan båda har sjukdomar och bristande genuppsättning.
  • Ta referenser på den som ni skaffar hunden ifrån och googla gärna själv.
Prioritet Hundställe Kommentar

1

Hunduppfödare Många som inte längre kan ta hand om sin hund lämnar försöker lämna tillbaka den till den hunduppfödare som dom köpte hunden av. Genom att ta hunden genom en seriös kennel så är chansen mycket större att omplaceringshunden är en frisk hund.

2

Försvarsmakten Hundar som Polisen eller Försvarsmakten inte anser tillräckligt lämpliga för deras tuffa miljö kan omplaceras till väl fungerande hem.

3

Utlandet Var mycket försiktig med att ta omplaceringshundar från utlandet. Ofta är dessa hundar uppförda under fruktansvärda förhållanden med ett enda syfte, omplacering till annat land. Hundarna har ofta misskötts både fysiskt och mentalt.

Andra som är bra på omplaceringshundar

Du kan också ta kontakt med några hunduppfödare för att få tag på en omplaceringshund. Genom att köpa en svensk hund i Sverige hos svenska hunduppfödare skapar du arbetstillfälle och bidrar till Sveriges ekonomi vilket är bra för dig. Dessutom är det mycket tryggare att köpa hund från en seriös kennel i Sverige som är med i Svenska KennelKlubben.


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er