A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar hos Karlshamns Zoologiska AB

Omplaceringshundar hos Karlshamns Zoologiska AB i Karlshamn Karlshamns Zoologiska AB är en av totalt 3 företag i Karlshamn som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Karlshamn eller på andra orter i Blekinge.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Karlshamns Zoologiska AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Karlshamns Zoologiska AB, är det klokt att kontakta flera av dem.

H-EX - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Karlshamns Zoologiska AB adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Karlshamns Zoologiska AB


Drottninggatan 44
374 35   Karlshamn
0454-182 90


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er