Omplaceringshundar hos Öbergsgårdens Hundhotell

Omplaceringshundar hos Öbergsgårdens Hundhotell i Valbo Öbergsgårdens Hundhotell är en av totalt 4 företag i Valbo som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Valbo eller på andra orter i Gästrikland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Öbergsgårdens Hundhotell eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Öbergsgårdens Hundhotell, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Öbergsgårdens Hundhotell adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Öbergsgårdens Hundhotell


Storfarsvägen 1
818 32   Valbo
026-13 00 45


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er