Omplaceringshundar hos Gotlands Smådjursklinik AB

Omplaceringshundar hos Gotlands Smådjursklinik AB i Visby Gotlands Smådjursklinik AB är en av totalt 3 företag i Visby som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Visby eller på andra orter i Gotland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Gotlands Smådjursklinik AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Gotlands Smådjursklinik AB, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Gotlands Smådjursklinik AB adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Gotlands Smådjursklinik AB


Skarphällsgatan 8E
621 41   Visby
0498-29 62 88


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er