A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Halmstad

Omplaceringshundar i Halmstad Det finns tillsammans 6 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Halmstad där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Halmstad men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Halland som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Halmstad går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Halmstad

Grizzly Zoo


Stormgatan 10
302 63  Halmstad

Djupfeldts Foder AB


Strandvallen 1
302 57  Halmstad

Katt- & Hundlyckan i Halmstad


Falkenbergsgatan 10
302 33  Halmstad

Fler omplaceringshundar i Halmstad

Halmstads Djurklinik AB


Lars Montins Väg 29
302 92  Halmstad

Kimelle Hund & Katt


Landfästet 4
302 24  Halmstad

Distriktsveterinärerna Halmstad


Reparatörgatan 4
302 62  Halmstad


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er