Omplaceringshundar hos Hund & kattshopen

Omplaceringshundar hos Hund & kattshopen i Lycksele Hund & kattshopen är en av totalt 2 företag i Lycksele som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Lycksele eller på andra orter i Lappland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Hund & kattshopen eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Hund & kattshopen, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Hund & kattshopen adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Hund & kattshopen


Storgatan 43
921 31   Lycksele
0950-137 02


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er