Omplaceringshundar hos Bergsgläntans Hunddagis

Omplaceringshundar hos Bergsgläntans Hunddagis i Boden Bergsgläntans Hunddagis är en av totalt 4 företag i Boden som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Boden eller på andra orter i Norrbotten.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Bergsgläntans Hunddagis eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Bergsgläntans Hunddagis, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Bergsgläntans Hunddagis adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Bergsgläntans Hunddagis


Gruvbergsvägen 2
961 39   Boden
0921-127 37


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er