Omplaceringshundar hos DjurMagazinet Luleå/Storheden

Omplaceringshundar hos DjurMagazinet Luleå/Storheden i Luleå DjurMagazinet Luleå/Storheden är en av totalt 3 företag i Luleå som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Luleå eller på andra orter i Norrbotten.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka DjurMagazinet Luleå/Storheden eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som DjurMagazinet Luleå/Storheden, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med DjurMagazinet Luleå/Storheden adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


DjurMagazinet Luleå/Storheden


Betongvägen 8
973 45   Luleå
0920-25 00 50


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er