A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Norrköping

Omplaceringshundar i Norrköping Det finns tillsammans 8 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Norrköping där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Norrköping men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Östergötland som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Norrköping går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Norrköping

Arken Zoo


Timmermansgatan 54
603 59  Norrköping

Pp:s Hund & Katt Kompani AB


Skarphagsgatan 29
603 64  Norrköping

Distriktsveterinärerna Norrköping


Importgatan 43
602 28  Norrköping

Fler omplaceringshundar i Norrköping

Grizzly Zoo


Kromgatan 3C
602 23  Norrköping

Kneippens Veterinärpraktik


Lötgatan 25
603 37  Norrköping

Norrköpings Hundcenter


Fiskeby 1
602 10  Norrköping

Husse Östergötland


Malmgatan 25
602 23  Norrköping

Ännu mer hundimportörer i Norrköping

Norrköpings Smådjursklinik AB


Linnégatan 38
602 23  Norrköping


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er