A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar hos Arken Zoo Djurriket i Helsingborg

Omplaceringshundar hos Arken Zoo Djurriket i Helsingborg i Helsingborg Arken Zoo Djurriket i Helsingborg är en av totalt 5 företag i Helsingborg som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Helsingborg eller på andra orter i Skåne.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Arken Zoo Djurriket i Helsingborg eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Arken Zoo Djurriket i Helsingborg, är det klokt att kontakta flera av dem.

H-EX - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Arken Zoo Djurriket i Helsingborg adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Arken Zoo Djurriket i Helsingborg


Hävertgatan 33
254 42   Helsingborg
042-13 25 35


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er