Omplaceringshundar hos Goldenskey Konsult

Omplaceringshundar hos Goldenskey Konsult i Åkersberga Goldenskey Konsult är en av totalt 6 företag i Åkersberga som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Åkersberga eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Goldenskey Konsult eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Goldenskey Konsult, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Goldenskey Konsult adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Goldenskey Konsult


Rydbo Mossväg 7
184 94   Åkersberga
08-732 90 34


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er