A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar hos Fru Åbergs hundsalong

Omplaceringshundar hos Fru Åbergs hundsalong i Bromma Fru Åbergs hundsalong är en av totalt 9 företag i Bromma som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Bromma eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Fru Åbergs hundsalong eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Fru Åbergs hundsalong, är det klokt att kontakta flera av dem.

H-EX - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Fru Åbergs hundsalong adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Fru Åbergs hundsalong


Brommabågen 5
168 76   Bromma
070-790 69 12


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er