Omplaceringshundar hos Stockholms Zoo Varuhus AB

Omplaceringshundar hos Stockholms Zoo Varuhus AB i Kungens Kurva Stockholms Zoo Varuhus AB är en av totalt 4 företag i Kungens Kurva som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Kungens Kurva eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Stockholms Zoo Varuhus AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Stockholms Zoo Varuhus AB, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Stockholms Zoo Varuhus AB adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Stockholms Zoo Varuhus AB


Jägerhorns Väg 8
141 75   Kungens Kurva
08-710 05 99


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er