A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Umeå

Omplaceringshundar i Umeå Det finns tillsammans 8 organisationer som arbetar med omplaceringshundar, valpar eller andra hundar i Umeå där flera av dessa verksamheter har stor vana av att omplacera hundar och valpar. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Umeå men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Det är då bra om man känner någon som kan ordna eller hitta en bra omplaceringshundar som man kan ta hand om. Det går också att jämföra olika kennlar som håller på med omplaceringshundar på nätet.

Då det finns flera föreningar i Västerbotten som tillhandahåller omplaceringshundar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande krav på de som tar hand om omplaceringshundarna och vilka regler som gäller. Innan du ringer för att se om de finns någon lämplig omplaceringshund bör du ha en idé om vilken typ av hund som passar just er och gärna specificera era önskemål noga. Viss information om omplaceringshundar kan du hitta på nätet men du bör också läsa på om de olika raserna.

H-EX - EX - U2-1

I Umeå går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Umeå

Västerbottens Kennelklubb


Österå 19
905 94  Umeå

ViBri Dog Tailor Online


Norrmjöle 125
905 82  Umeå

Hunddagis Tik


Umestan Företagspark
903 47  Umeå

Fler omplaceringshundar i Umeå

DjurMagazinet Umeå Mariedal


Björnvägen 9
906 40  Umeå

Arken Zoo Teg


Riksvägen 2P
904 31  Umeå

Kamilla Dogis


Rödhakevägen 65
906 51  Umeå

Djurkliniken i Umeå


Verkstadsgatan 13
904 32  Umeå

Ännu mer hundimportörer i Umeå

DjurMagazinet Umeå City


Västra Esplanaden 7
903 25  Umeå


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er