Omplaceringshundar hos Royal Canin Sverige AB

Omplaceringshundar hos Royal Canin Sverige AB i Hisings Backa Royal Canin Sverige AB är en av totalt 2 företag i Hisings Backa som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Hisings Backa eller på andra orter i Västergötland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Royal Canin Sverige AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Royal Canin Sverige AB, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Royal Canin Sverige AB adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Royal Canin Sverige AB


Rimmaregatan 1
422 55   Hisings Backa
031-742 42 40


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er