Omplaceringshundar hos Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg

Omplaceringshundar hos Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg i Landvetter Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg är den enda som arbetar med hundar i Landvetter. Eftersom utbud och pris på valparna eller omplaceringshundarna kan växla mellan uppfödarna bör du kontrollera med andra kennlar i närheten av Landvetter i Västergötland.

Då priserna på valpar eller veterinärtjänster på en mindre orter oftast är lite lägre kan det vara en fördel att undersöka med andra kennlar eller hunduppfödare från en något mindre ort. Eftersom det inte finns många kennlar som håller på med valpar, och ännu färre som håller på med omplaceringshundar i Landvetter, förutom Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg, kan det vara bra att höra med någon mer kennel från en annan ort. Du ska naturligtvis alltid kolla med Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg först då de är bra på hundar.


Enklast kan du komma i kontakt med Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Tinktur Djurhomeopati, Anette Ljungberg


Stationsgatan 6
438 36   Landvetter
070-309 58 18


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.



Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er