Omplaceringshundar hos Lilla Edets Brukshundklubb

Omplaceringshundar hos Lilla Edets Brukshundklubb i Lilla Edet Lilla Edets Brukshundklubb är en av totalt 2 företag i Lilla Edet som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Lilla Edet eller på andra orter i Västergötland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Lilla Edets Brukshundklubb eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Lilla Edets Brukshundklubb, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Lilla Edets Brukshundklubb adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Lilla Edets Brukshundklubb


Gamla Götavägen 60
463 34   Lilla Edet
0520-65 31 26


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er