Omplaceringshundar hos Köpings Zoo AB

Omplaceringshundar hos Köpings Zoo AB i Köping Köpings Zoo AB är en av totalt 3 företag i Köping som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Köping eller på andra orter i Västmanland.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Köpings Zoo AB eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Köpings Zoo AB, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Köpings Zoo AB adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Köpings Zoo AB


Nygatan 5
731 30   Köping
0221-102 54


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er