A--0A-EX - EX - U2-0

Omplaceringshundar i Kista

Omplaceringshundar i Kista Då det inte finns så många som tillhandahåller omplaceringshundar eller föder upp hundar i Kista (endast 3) kan det vara bra att kontakta någon mer organisation som håller på med att omplacera hundar i Stockholms län. Det händer att det är svårt att hitta en passande omplaceringshund i Kista men också svårt att finna bra hem till vissa hundar som behöver omplaceras. Glöm inte att kostnaden för en omplaceringshund inte alltid är det viktigaste utan att hunden passar ert sätt att leva.

Flera omplaceringshundar och föreningar som placerar om hundar finns i närheten av Kista och några av dessa har flera lämpliga hundar som bör hitta en ny matte eller husse omgående.

H-EX - EX - U2-1

I Kista går det lättast att komma i kontakt med någon bra hundimportörer som kan hjälpa till att säljer blandrasiga omplaceringshundar genom att kolla med någon hunduppfödare nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra hunduppfödare i Kista

Barky Hunddagis


Nidarosgatan 17
164 34  Kista

Arken Zoo


Hanstavägen 11-13
164 53  Kista

Hunddagis Plutos Vänner


Oslogatan 7
164 31  Kista


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er