Omplaceringshundar hos Barky Hunddagis

Omplaceringshundar hos Barky Hunddagis i Kista Barky Hunddagis är en av totalt 3 företag i Kista som håller på med hundar. Då både pris och kvalité kan variera mellan en omplaceringshundar och en renrasig hund från en välrenommerad kennel och därför kan det vara smart att kolla med andra kennlar i Kista eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon kennel är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av hund som ni vill ha och om ni kan acceptera en omplaceringshund istället för en lite valp. Mer detaljer om omplaceringshundar och valparna kan du hitta genom att besöka Barky Hunddagis eller liknande företags hemsidor. Eftersom det finns flera kennlar som arbetar med att föda upp valpar eller kan hjälpa till att omplacera hundar, på samma ort som Barky Hunddagis, är det klokt att kontakta flera av dem.


Enklast kan du komma i kontakt med Barky Hunddagis adopterar omplaceringshundar enligt nedan:


Barky Hunddagis


Nidarosgatan 17
164 34   Kista
073-509 66 05


Allt viktigt om omplaceringshundar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om omplaceringshundar men också en del kul och lustiga saker gällande omplaceringshundar.Meny - Omplaceringshundar
Till förstasidan på www.omplaceringshundar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
OrganisationerKostnadSkaffa hundKrav på er